fredag den 6. september 2013

Nu er haven i gang med at tage form (5/9-2013)

Haven er her efter knap 4 uger ved at tage form. Græsset gror, der er blevet plantet nogle buske, og der bliver sat raftehegn op nu mod både syd, øst og vest. På billedet nedenfor kan man se nogle af stolperne mod vest (til venstre i billedet).



På billedet nedenfor ses græsset, som er tre uger gammelt. Både græs og ukrudt skyder op. Det er nu muligt at gå på "plænen". Børnene hjælper med at fjerne ukrudt.



De to nedenstående billeder er taget 10 dage efter, at græsset blev sået. Man kan tydeligt se grønne områder - tyder på at håndsåningen ikke var helt jævn. Op mod raftehegnet har vi plantet to klatrehortensiaer.



Ukrudtet har også fået gode kår (10 dage efter såning).



Græsset gror. Billedet nedenfor er taget 6 dage efter, der blev sået græs. Bagerst til højre i billedet kan man skimte de to sommerfuglebuske, som vi har plantet.



Vi har boet i huset i 3 dage, og nu er vi godt i gang med at etablere det første bed. Det er placeret ud mod vejen (nordsiden).




2 kommentarer:

  1. det ser godt ud
    vi har en håndskubber : Gudenå med græsopsamler
    kun brugt 3 år, så skiftede vi til Bosch med akkumulator.
    I kan få håndskubberen. På sigt anbefaler vi akku maskine.

    SvarSlet
  2. Det ser super godt ud med hegnet. Jeg er selv mest til levende hegn, men i har fået lavet en god flot løsning.

    Vi er i gang med at planlægge vores nye hus og jeg suger derfor til mig af jeres og andre bloggeres erfaringer, så det vil jeg gerne sige tak for.

    Jeg skriver selv på http://www.vores-nye-hus.dk så andre også kan få glæde af de erfaringer som vi får i løbet af hele processen med at bygge nyt hus.

    SvarSlet