onsdag den 11. september 2013

Fæstningen omkring huset er nu etableret (11/9-2013)

Da grunden i sin tid blev ryddet, blev der fjernet en del bygninger i skel samt det meste af den gamle hæk. Det har betydet, at der stort set har været åbent omkring hele huset siden marts i år. Over den sidste uge er der kommet raftehegn op mod syd, vest og øst dvs. ikke mod vejsiden.

Her ses huset med det nye raftehegn fra vejen. På sigt bliver der plantet et par træer og nogle store buske ud mod vejen, så forbipasserende ikke kan se direkte ind i haven. Man kan godt se at hegnsfolkene har trampet en del på græsplænen...:-( den kommer op igen



Her ses hæk og hegn langs flisegangen hen til hoveddøren.



Det er blevet en dejlig lukket have med masser sol frem til kl. 19.00. Der bliver plantet efeu op ad hegnet, så det bliver et grønt og "levende" hegn med minimal vedligeholdelse. Nu mangler der bare et fodboldmål - også har vi den perfekte fodboldbane i baghaven.



Der er også kommet blomster på sommerfuglebuskene.

3 kommentarer:

  1. det ser godt
    og effektivt med jeres drenge-kobbel
    god weekend

    SvarSlet
  2. Hej

    Vi har med spænding læst jeres blog i forbindelse med nybyggeri.
    Vi står nemlig også til at skulle bygge med HusCompagniet. Har i en byggesagkyndig? hvis ja, Kan i anbefale jeres byggesagkyndig? Hvis ja, er det muligt at få kontaktinfo på vedkommende, således vi også kan bruge ham/hende?

    På forhånd mange tak.

    Mvh
    Harry

    SvarSlet
  3. Kære Nybygger

    Vi har set Jeres gode blog på nettet. Vi vil høre om I vil være med til at teste vores nye side http://www.byggeside.dk - hvor man som bygherre kan oploade sit byggeprojekt og dele ud af sine erfaringer.

    Formålet med siden er udelukkende at nybyggere kan gøre brug af hinandens erfaringer og med tiden kommer der også et debatforum.

    Kan det tænkes I vil prøve at logge på, oprette Jer som bruger og oploade Jeres byggeprojekt på siden ?

    Når I har gjort dette må I gerne maile tilbage med kommentarer, hvad I tænker er godt og skidt, hvad der måske mere skal med.

    Håber det er OK vi skriver.

    vh Byggeside.dk
    Thomas
    admin@byggeside.dk

    SvarSlet