onsdag den 14. august 2013

Nøglen er i hus (13/8-2013, middag)

Dagen vi havde ventet på med længsel. Kl. 12:15 d. 13. august 2013 fik vi langt om længe nøglen til vores fantastiske hus. Det var et stort øjeblik.





Herunder ses vores samlede evaluering af byggeprojekt igennem HusCompagniet på Anmeld Håndværker:

 - København NV

Vi har specielt været meget tilfredse med salgsprocessen og byggelederen fra HusCompagniets Lyngby-afdeling. I salgsprocessen har der været meget god rådgivning, og vi synes det endelige resultat lever op til vores forventninger. Vi har desuden fået meget god rådgivning af HTH, men der var desværre mange skrammer på de leverede skabslåger. Tilgengæld var byggelederen meget reel og god til at gennemgå fejl og mangler løbende med os samt til at få rettet fejlene. Vi har lavet en hjemmeside/blog, hvor vi løbende har beskrevet hele byggeprocessen fra køb af grund til overtagelse af det færdige hus med flere opdateringer hver uge se: http://hoejmosevej.blogspot.dk . Vi håber den kan være til inspiration for andre, som har lyst til at bygge. Vi er meget tilfredse med produktet, og vi kan kun anbefale andre at bygge med jer.

På et senere tidspunkt kommer der en detaljeret evaluering, samt en liste over, hvad vi ville have gjort anderledes, hvis vi skulle bygge et hus igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar