onsdag den 7. august 2013

Gennemgang af fejl og mangler og foraflevering af huset (5/8-2013)

Vi havde aftalt en foraflevering med HusCompagniets byggeleder lidt over en uge før selve overtagelsen af huset. De to dage op til forafleveringen brugte vi på at gennemgå huset i detaljer og notere alle fejl og mangler ned samt teste lys og andre installationer. Vi satte malertap op, alle de steder vi fandt og skrev på tapet, hvad fejlen var. Da alt var blevet markeret, nummererede vi fejlene, tog billeder af dem og noterede det hele ned i et regneark. På forafeleveringen gennemgik vi fejl og mangler med byggelederen og skrev den efterfølgende aktion ind i regnearket, som endte med at være en slags referat af gennemgangen. Der var ingen uenigheder om, hvorvidt en fejl skulle rettes eller ej.

Nedenfor ses de mange markeringer, specielt er der mange på skabslågerne, som formentlig er blevet påført skade under transporten, i en sådan grad, at mange af lågerne desværre skal udskiftes.



Byggelederen satte blåt tape op, når der var tale om malerarbejde. Specielt omkring loftudtagene manglede der lidt maler-finish. Der ud over var der en del fuger som skulle rettes.



Nu er vi meget klar til at flytte ind, men HusCompagniet har en travl uge foran sig - de skal nok nå det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar